Bogoljubu Kariću Plaketa Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbija

Na svečanosti koja se tradicionalno organizuje u čast dobitnika ovog prestižnog priznanja plaketa „Ličnost godine“ uručena je narodnom poslaniku Dragomiru J. Kariću, bratu Bogoljuba J. Karića koji je zbog ranije preuzetih, mnogobrojnih, poslovnih obaveza bio sprečen da prisustvuje ovoj manifestaciji.

Kako stoji u obrazloženju, plaketa se Bogoljubu J. Kariću dodeljuje za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji zanatsva i preduzetništva. Uručujući priznanje, Srećko Dokić, predsednik Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbja, rekao je da nagrada odlazi u prave ruke apostrofirajući da napredak privrede jedne zemlje zavisi od malih i srednjih preduzeća u čemu je BK Grupa, kojom već decenijama uspešno rukovodi Bogoljub Karić, osvedočeni pionir na našim prostorima.

Dokić je podsetio da je BK Grupa nedavno u Parizu na “Global Trade Leaders Group” manifestaciji dobila zlatnu medalju za kvalitet u oblasti preduzetnistva.

Zahvalivši na nagradi poslanik Dragomir J. Karić rekao je da ovakva priznanja u sopstvenoj zemlji podižu moral i imaju snagu „vetra u leđa“:

– Plaketa je znak da smo kao kompanija na dobrom putu a predstavlja i značajan podstrek da nastavimo da se razvijamo i budemo još bolji što nam je i namera. Dragomir J. Karić zahvalio je prisutnima na podršci i preneo blagodarnost, i pozdrave brata Bogoljuba.